Featured Posts

Trouwen met een budget!

Posted by admin | Posted in trouwerij | Posted on 30-09-2013

0

Je hoort het maar al te vaak, trouwen is duur!

Maar je kunt, vooral in deze economisch turbulente tijden, natuurlijk best met een beperkt budget trouwen.

Een aantal simpele tips om je budget maximaal te benutten:

– Bepaal allereerst een budget voor de totale dag. Deel daarna jullie speciale dag in dagdelen op en bepaal een budget per dagdeel.

– Ga gerust inspiratie opdoen op een bruidsbeurs, maar kijk uit met grote bruiloftbeursen als je binnen een beperkt budget wilt blijven! Naast het feit dat je vaak entree geld moet betalen als bezoeker, moeten de deelnemende bedrijven vaak een behoorlijk bedrag betalen om aanwezig te mogen zijn op deze beursen. Deze bedragen moeten vervolgens weer terugverdiend worden en dat zie je vaak terug in jouw kosten.

– Als jullie entertainment voor jullie feest zoeken, kies dan een band incl. DJ. Zo heb je avondvullende entertainment en geen gaten in je avond zodra de band pauze heeft. Controleer van tevoren of de entertainment een eigen geluids-/licht-installatie heeft en niet afhankelijk is van een extern geluidsbedrijf. Dit geeft je een aanzienlijke kosten besparing.

– Wees creatief, doe veel zelf en bekijk waar jullie prioriteiten liggen. Als er zaken zijn die jullie zelf kunnen regelen kan dit een aanzienlijke besparing opleveren. Er zijn ook behoorlijk wat websites waar je hulp kunt krijgen bij het regelen van je eigen trouwerij.

– Bezuinig op de juiste zaken en niet op alles. Voor zaken zoals een trouwlocatie, de fotograaf en entertainment geldt, je krijgt vaak waar je voor betaald. Zaken als bijvoorbeeld, vervoer, uitnodigingen (denk eens aan online uitnodigingen hebben wellicht wat minder impact op de feestvreugde.

– Veel bedrijven waar je mee te maken krijgt zullen vragen of voor jullie bruiloft de rekening vooraf betaald kan worden, dit betekend echter niet dat er maanden van tevoren aanbetaald moet worden. Vooral in deze economische tijden moet je er uitkijken met onnodig aanbetalen.

– Probeer de gastenlijst binnen de perken te houden en selecteer je gasten zorgvuldig.

Party Central Coverband voor jullie trouwerij

Posted by admin | Posted in Coverband | Posted on 25-09-2013

0

Stel je voor… Een perfecte, professionele, hippe, exclusieve coverband voor jullie bruiloft. Niet een bij elkaar geraapt groepje muzikanten, maar een coverband met ervaring en de uitstraling om jullie gasten te entertainen en jullie trouwerij compleet te maken.

Is het nu leuker om een live band te nemen of juist een DJ. Waarom niet samen? De perfecte combinatie van een live band met een DJ incl.!

PARTY CENTRAL COVERBAND laat het feest moeiteloos doorlopen door de band af te wisselen met allround DJ-sets.

De DJ heeft ruime ervaring met het draaien op feesten en weet de feeststemming maximaal te verhogen.

Er zit een compleet scala aan muziek in zijn collectie, denk hierbij bijvoorbeeld aan: Disco, Dance Classics, 60ties tot 90ties, Pop en natuurlijk de meest recente hits. Ook het draaien van verzoekjes behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

De DJ en PARTY CENTRAL COVERBAND brengen zo een swingend avondvullend programma.

Party Central Coverband krijgt een plekje op www.trouwerijtips.nl zodra deze online komt. Heb je vragen, laat vooral een berichtje achter. Wil je meer persoonlijke info over deze band, neem dan even contact op met: info@trouwerijtips.nl

Kijk op www.partycentral.nl om een indruk te krijgen, vergeet niet onderstaande video promo te bekijken.

TrouwerijTips Blog Is Online

Posted by admin | Posted in Uncategorized | Posted on 24-09-2013

0

Hallo Toekomstige echtparen,

In afwachting van de nieuwe TrouwerijTips APP vind je hier de Blog met de laatste nieuwtjes over de nieuwe website voor toekomstige echtparen. De TrouwerijTips APP voor iphone/ipod/ipad komt binnenkort in de itunes app-store.

Op www.trouwerijtips.nl vind je binnenkort al de tips die handig zijn om je bruiloft tot in de puntjes zelf te regelen. De website wordt een belangerijke bron van informatie voor toekomstige bruidsparen, maar dan net beter. Waarom beter, hoor ik je denken? De informatie op deze website wordt aangeleverd door experts op elk vakgebied. Experts die zeer veel ervaring hebben met het organiseren van een bruiloft, mensen die het beste weten wat er op in hun vakgebied speelt.

Heb je vragen over de tips of wil je reageren op een van de artikelen die hier geplaatst zijn, plaats dan gerust een [comment]

Tot gauw.

TrouwerijTips.nl