Featured Posts

Party Central Coverband voor jullie trouwerij

Posted by admin | Posted in Coverband | Posted on 25-09-2013

0

Stel je voor… Een perfecte, professionele, hippe, exclusieve coverband voor jullie bruiloft. Niet een bij elkaar geraapt groepje muzikanten, maar een coverband met ervaring en de uitstraling om jullie gasten te entertainen en jullie trouwerij compleet te maken.

Is het nu leuker om een live band te nemen of juist een DJ. Waarom niet samen? De perfecte combinatie van een live band met een DJ incl.!

PARTY CENTRAL COVERBAND laat het feest moeiteloos doorlopen door de band af te wisselen met allround DJ-sets.

De DJ heeft ruime ervaring met het draaien op feesten en weet de feeststemming maximaal te verhogen.

Er zit een compleet scala aan muziek in zijn collectie, denk hierbij bijvoorbeeld aan: Disco, Dance Classics, 60ties tot 90ties, Pop en natuurlijk de meest recente hits. Ook het draaien van verzoekjes behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

De DJ en PARTY CENTRAL COVERBAND brengen zo een swingend avondvullend programma.

Party Central Coverband krijgt een plekje op www.trouwerijtips.nl zodra deze online komt. Heb je vragen, laat vooral een berichtje achter. Wil je meer persoonlijke info over deze band, neem dan even contact op met: info@trouwerijtips.nl

Kijk op www.partycentral.nl om een indruk te krijgen, vergeet niet onderstaande video promo te bekijken.

Write a comment