Featured Posts

TrouwerijTips Blog Is Online

Posted by admin | Posted in Uncategorized | Posted on 24-09-2013

0

Hallo Toekomstige echtparen,

In afwachting van de nieuwe TrouwerijTips APP vind je hier de Blog met de laatste nieuwtjes over de nieuwe website voor toekomstige echtparen. De TrouwerijTips APP voor iphone/ipod/ipad komt binnenkort in de itunes app-store.

Op www.trouwerijtips.nl vind je binnenkort al de tips die handig zijn om je bruiloft tot in de puntjes zelf te regelen. De website wordt een belangerijke bron van informatie voor toekomstige bruidsparen, maar dan net beter. Waarom beter, hoor ik je denken? De informatie op deze website wordt aangeleverd door experts op elk vakgebied. Experts die zeer veel ervaring hebben met het organiseren van een bruiloft, mensen die het beste weten wat er op in hun vakgebied speelt.

Heb je vragen over de tips of wil je reageren op een van de artikelen die hier geplaatst zijn, plaats dan gerust een [comment]

Tot gauw.

TrouwerijTips.nl

 

 

Write a comment