Featured Posts

Trouwen met een budget!

Posted by admin | Posted in trouwerij | Posted on 30-09-2013

0

Je hoort het maar al te vaak, trouwen is duur!

Maar je kunt, vooral in deze economisch turbulente tijden, natuurlijk best met een beperkt budget trouwen.

Een aantal simpele tips om je budget maximaal te benutten:

– Bepaal allereerst een budget voor de totale dag. Deel daarna jullie speciale dag in dagdelen op en bepaal een budget per dagdeel.

– Ga gerust inspiratie opdoen op een bruidsbeurs, maar kijk uit met grote bruiloftbeursen als je binnen een beperkt budget wilt blijven! Naast het feit dat je vaak entree geld moet betalen als bezoeker, moeten de deelnemende bedrijven vaak een behoorlijk bedrag betalen om aanwezig te mogen zijn op deze beursen. Deze bedragen moeten vervolgens weer terugverdiend worden en dat zie je vaak terug in jouw kosten.

– Als jullie entertainment voor jullie feest zoeken, kies dan een band incl. DJ. Zo heb je avondvullende entertainment en geen gaten in je avond zodra de band pauze heeft. Controleer van tevoren of de entertainment een eigen geluids-/licht-installatie heeft en niet afhankelijk is van een extern geluidsbedrijf. Dit geeft je een aanzienlijke kosten besparing.

– Wees creatief, doe veel zelf en bekijk waar jullie prioriteiten liggen. Als er zaken zijn die jullie zelf kunnen regelen kan dit een aanzienlijke besparing opleveren. Er zijn ook behoorlijk wat websites waar je hulp kunt krijgen bij het regelen van je eigen trouwerij.

– Bezuinig op de juiste zaken en niet op alles. Voor zaken zoals een trouwlocatie, de fotograaf en entertainment geldt, je krijgt vaak waar je voor betaald. Zaken als bijvoorbeeld, vervoer, uitnodigingen (denk eens aan online uitnodigingen hebben wellicht wat minder impact op de feestvreugde.

– Veel bedrijven waar je mee te maken krijgt zullen vragen of voor jullie bruiloft de rekening vooraf betaald kan worden, dit betekend echter niet dat er maanden van tevoren aanbetaald moet worden. Vooral in deze economische tijden moet je er uitkijken met onnodig aanbetalen.

– Probeer de gastenlijst binnen de perken te houden en selecteer je gasten zorgvuldig.

Write a comment